Δήμος Νότιας Κυνουρίας προχωρά στη δημιουργία μιας Τουριστικής Πύλης στο Διαδίκτυο.

Στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας και της πιο οργανωμένης προβολής του τόπου μας, ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας προχωρά με γοργά βήματα τη δημιουργία μιας Τουριστικής Πύλης στο Διαδίκτυο για όλο τον Δήμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας και της πιο οργανωμένης προβολής του τόπου μας, ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας προχωρά με γοργά βήματα τη δημιουργία μιας Τουριστικής Πύλης στο Διαδίκτυο για όλο τον Δήμο.

 Η προσπάθεια αυτή είναι πολύ σημαντική για την τουριστική προβολή της περιοχής μας, την αύξηση των επισκεπτών μας με πληρέστερη ενημέρωση και την διευκόλυνση όλων όσων επιθυμούν να μάθουν για εμάς και να φτιάξουν τον προγραμματισμό τους για μια ενδεχόμενη επίσκεψή τους στον όμορφο τόπο μας, όλες τις μέρες του χρόνου.

Η Τουριστική αυτή Πύλη πρέπει να εμπλουτιστεί με πληροφορίες τουριστικού ενδιαφέροντος που αφορούν ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαρ. Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς καλεί τους ενδιαφερόμενους δημότες να δώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να μπουν στην Τουριστική Πύλη εντελώς δωρεάν έτσι ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για το κάθε κατάστημα.

Τα στοιχεία που θα πρέπει, με δική σας ευθύνη, να παρουσιάσετε – παραδώσετε θα πρέπει να είναι σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα.

Τα κείμενα – δεδομένα θα πρέπει να είναι τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Αποστολή στην διεύθυνση:
agolegos@notiakynouria.gov.gr
Άρης Γολεγός
Τηλ : 2757360228

Για περισσότερες πληροφορίες :
Θεόδωρος Ευσταθίου ( 6936-922189 )

Υπόδειγμα Στοιχείων

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος