«Βούλιαξε» ο δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμύρισαν καλλιέργειες, μεγάλες ζημιές σε δρόμους.

Με το … αριστερό έχει μπει η χρονιά στον δήμο Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, αφού από τις αρχές του έτους τα καιρικά φαινόμενα έχουν «πληγώσει» την περιοχή και έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές και σε υποδομές, αλλά και σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Μετά λοιπόν τις πλημμύρες στις καλλιέργειες πορτοκαλιού που είχαμε στις αρχές του Ιανουαρίου, αλλά και το πλήγμα το οποίο δέχθηκαν οι καλλιέργειες πορτοκαλιού και οι αμπελώνες με τον παγετό και την έντονη βροχόπτωση της προηγούμενης εβδομάδας, χθες… άνοιξαν και πάλι οι ουρανοί στο μεγαλύτερο μέρος του δήμου, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά προβλήματα τόσο μέσα στην Κρέστενα, όσο και σε άλλες περιοχές όπως στα Μακρίσια, τα Καλυβάκια, το Κάτω Σαμικό, το Πλουτοχώρι και την ορεινή Σκιλλουντία, όπου το νερό κατέβηκε από το βουνό και πλημμύρισε αρκετές περιοχές.

patrisnews.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο