Rapid covid test στην Δ.Ε Τενέας του Δήμου Κορινθίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, στα πλαίσια της πρόληψης της διασποράς του Covid-19 και της προστασίας της υγείας των πολιτών του Δήμου Κορινθίων, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 και τις ώρες 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. προληπτικούς ελέγχους (Rapid test).

Το κλιμάκιο ειδικών θα βρίσκεται στο Χιλιομόδι, στην Αποθήκη του Συνεταιρισμού (πρώην Σταθμός ΟΣΕ), και μπορούν να προσέλθουν, έχοντας μαζί τους το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα, όσοι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Τενέας το επιθυμούν.

Ο Δήμος Κορινθίων, λειτουργώντας στην ίδια κατεύθυνση πρόληψης και προστασίας, θα συνεχίσει και στο επόμενο διάστημα τους προληπτικούς ελέγχους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο