Πέτρος Τατούλης: «Πάρτι αναθέσεων στην (ΤΑΠΤΟΚ-ΑΡΚΑΔΙΑ 2020)»

Σε «μαγαζάκι» του πρ. Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Παναγιώτη Μαντά έχει μετατραπεί ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης «ΤΑΠΤΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020»,με τις αναθέσεις να είναι σε ημερήσια διάταξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε «μαγαζάκι» του πρ. Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Παναγιώτη Μαντά έχει μετατραπεί ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης «ΤΑΠΤΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020»,με τις αναθέσεις να είναι σε ημερήσια διάταξη.

Κραυγαλέο παράδειγμα οι τρεις διαδοχικές αναθέσεις στο ίδιο φυσικό πρόσωπο, πολιτικό μηχανικό από την Αργολίδα, ο οποίος μέσα σε δύο μόλις ημέρες (28/07/2020  έως 30-07-2020)  έλαβε τρεις αναθέσεις, το συνολικό ποσό των οποίων αγγίζει τις 38.892,6 ευρώ!

Ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας της Εταιρείας και πρώην Δήμαρχος  κ. Μαντάς, ο οποίος τελεί παράλληλα και χρέη Προϊσταμένου Μονάδας Β του ΕΦΔ, εισηγητής των αναθέσεων, προφανώς και δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια σχετικά με τις νόμιμες διαδικασίες.

Είναι ή δεν είναι κατάτμηση η εν λόγω πρακτική; Είναι ή δεν είναι κατάφωρη παραβίαση του ν.4412/2016; Με ποια μέσα ο ανάδοχος βεβαίωσε την υπηρεσία του ΤΑΠΤΟΚ ότι δύναται να παραδώσει τρεις μελέτες  μέσα σε διάστημα ενός μόλις μήνα, όπως οι αποφάσεις ανάθεσης προδιαγράφουν;

Η Διαχειριστική Αρχή δεν βλέπει καμία σύγκρουση συμφερόντων στην ταυτόχρονη λειτουργία του ΕΦΔ και της τεχνικής υπηρεσίας του ΤΑΠΤΟΚ; Ή όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για ένα σύστημα που κυριαρχεί η «φαυλότητα και η πολιτική σχιζοειδής έπαρση;»

Σοβαρότητα απαιτείς, από όσους αποδεδειγμένα τη διαθέτουν.

Κύριε Νίκα, μήπως ήλθε η ώρα να αποπέμψετε άμεσα το στενό σας συνεργάτη, προτού έλθουν στο φως όλες οι σχέσεις που τον βαραίνουν από τα προηγούμενα χρόνια και πριν παρέμβει η δικαιοσύνη και η OLAF;

Ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής να προβεί άμεσα σε σχετικό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου, ζητούμε να μας κοινοποιηθούν.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης