«Φεγγάρι μου ολόγιομο!» | Μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο της Μονής Ζαρακά στη Στυμφαλία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο των «Σικυωνίων 2020», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας (ΕΦ.Α.ΚΟΡ.), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου (Ι.Λ.Μ.Κ.) και το ΝΠΔΔ Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων «Η Μηκώνη», συνδιοργανώνουν μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην Πανσέληνο του Αυγούστου.

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου (ώρα 21:00) η Χρυσούλα Στεφανάκη ερμηνεύει σπουδαίους Έλληνες συνθέτες του 20ού αιώνα, με τη συνοδεία των μουσικών Γιώργου Σχοινά (πιάνο) και Φοίβου Μπόζα (σαξόφωνο) και συντροφιά το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου. Μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια και φόντο τον εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο της Μονής Ζαρακά, στη Στυμφαλία.

Τα Σικυώνια είναι η θερινή γιορτή πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων που διοργανώνεται από τη «Μηκώνη» και τον Δήμο από το 2010. Περιλαμβάνει πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, στο τηλέφωνο 27470 22269 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

 

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

 

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

200 16 Στυμφαλία Κορινθίας

Τ: 27470 22296 | www.piop.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο