Πανελλήνιος Πρωταθλητής (Ταε Κβο Ντο) και το 2016 ο εκπληκτικός Παναγιώτης Κοκκάλας.(pic)

Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής ο Αρκάς πρωταθλητής Παναγιώτης Κοκκάλας αγωνίστηκε στον τελικό της κατηγορίας του και αναδείχθηκε νικητής, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και υπερασπίζοντας τον τίτλο που είχε κατακτήσει το 2015.

Πλέον μ' αυτή τη νίκη του εντάσσεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Τάε Κβον Ντο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη τον προσεχή Απρίλιο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής ο Αρκάς πρωταθλητής Παναγιώτης Κοκκάλας αγωνίστηκε στον τελικό της κατηγορίας του και αναδείχθηκε νικητής, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και υπερασπίζοντας τον τίτλο που είχε κατακτήσει το 2015.

Πλέον μ’ αυτή τη νίκη του εντάσσεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Τάε Κβον Ντο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη τον προσεχή Απρίλιο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή αγωνίστηκαν και άλλοι αθλητές του ΑΟΠΟΤ Τρίπολης. Επιτυχία και διάκριση υπήρξε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Αποστόλη Κωτσομητόπουλο στην κατηγορία του, ενώ αξιόλογη παρουσία είχαν οι Αναστάσιος Καρνέζης και Λευτέρης Τσουκαλάς, Γιάννα Βιτάλη και Δημήτρης Παπαντωνόπουλος.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και των υπόλοιπων Αρκάδων αθλητών συνεχίζονται με υψηλές βλέψεις και σύντομα θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ για την αγωνιστική τους παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

 

contraepithesi.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης