Νεα Πελοπόννησος: Το ασανσέρ της “ντροπής” του κ. Νίκα

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Νέα Πελοπόννησος αναφέρει:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Νέα Πελοπόννησος αναφέρει:

Ξεπέρασε κάθε όριο ο λαϊκισμός του κυρίου Νίκα, ο οποίος προσπαθώντας να πανηγυρίσει τη λειτουργία ασανσέρ στο κεντρικό κτίριο τησ Περιφέρειας στην Τρίπολη, δεν δίστασε να στήσει ολόκληρη “θεατρική παράσταση” με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους στενούς του συνεργάτες. 

Είναι ντροπή και προσβολή προς όλους τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα ,η πολιτική εκμετάλλευση του κυρίου Νίκα.

Φωτογραφήθηκε συνοδευόμενος από την ιδιαιτέρα-διευθύντρια του και τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας ως <<σταρ του σινεμά >> για να δείξει τη δήθεν ευαισθησία του.

Κύριε Νίκα, σας γνωρίζουμε για την ευαισθησία σας!! 

Μίλησε για σας ο  κύριος Κυμπουρόπουλος, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καμία πρόσβαση για τα ΑμεΑ, δήλωσε πως λυπάται ειλικρινά για τον Δήμαρχο της πόλης. 

Τώρα θυμηθήκατε τα ΑμεΑ; Οι πραγματικές ευαισθησίες κύριε Περιφερειάρχα δεν διαφημίζονται, ο λαϊκισμός σας αποτελεί το χειρότερο παράδειγμα υποβάθμισης της πολιτικής ζωής της Πελοποννήσου.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης