Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του δήμου Τρίπολης για το 2020

Η συζήτηση και έγκριση του προϋπολογισμού για το Δήμο Τρίπολης-οικονομικό έτος 2020-, ήταν το μοναδικό θέμα, ως είθισται, ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η συζήτηση και έγκριση του προϋπολογισμού για το Δήμο Τρίπολης-οικονομικό έτος 2020-, ήταν το μοναδικό θέμα, ως είθισται, ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την αρχική εισήγηση έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αντώνης Τσαγκαρέλης. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο προϋπολογισμός έχει πάρει την έγκριση από το Παρατηρητήριο και από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Ο προϋπολογισμός συντάχθηκε στηριζόμενος σε απολογιστικά στοιχεία της περιόδου Ιουλίου 2019/Ιουλίου 2018 και περιλαμβάνει τα έσοδα και τα έξοδα, το χρηματικό υπόλοιπο της προηγούμενες χρήσεις, τις εισπράξεις δανείων και απαιτήσεων από ΠΟΕ, τα έσοδα παρελθόντων οικονομικών ετών, και τις εισπράξεις υπέρ του δημοσίου.

Θετικά ψήφισαν οι παρατάξεις Τζιούμη, Παυλή, Τσιαμούλου, Κατσαφάνα και Βόσνου. «Παρών» ψήφισε η παράταξη Σμυρνιώτη και «όχι» ο κ. Γούργαρης.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης