50χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Μία ακόμη αυτοκτονία έρχεται να ταράξει περιοχή της Περιφέρειας, αυτή τη φορά στον Δήμο Ηλιδας και την περιοχή της Αυγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία ακόμη αυτοκτονία έρχεται να ταράξει περιοχή της Περιφέρειας, αυτή τη φορά στον Δήμο Ηλιδας και την περιοχή της Αυγής.

Με τον πιο τραγικό τρόπο επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας 50χρονος στο σπίτι του, στην Αυγή του Δήμου Ηλιδας, κοντά στην πόλη της Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με το patrisnews, ο 50χρονος αγνοούνταν από τον αδερφό του, που τον αναζητούσε από το απόγευμα. Λίγες ώρες μετά, τον βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος πάνω στο κρεβάτι του σπιτιού του.

Οπως φαίνεται, ο 50χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας κυνηγετική καραμπίνα. Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία όπου κάνει έρευνα για την υπόθεση, όπου παραμένει άγνωστο προς το παρόν το γιατί αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ο άνδρας από την Ηλεία.

Χθες έβαλε τέλος με τον ίδιο τρόπο στη ζωή του και ένας 55χρονος στη Κρήτη, ενώ ένας 29χρονος αυτοκτόνησε μια μέρα πριν στην Πελασγία Φθιώτιδας, καθώς και ένας 58χρονος στην Αταλάντη.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης