Έναρξη προετοιμασίας για το Σύλλογο Δρομέων (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απόγευμα της Δευτέρας 26/08 πραγματοποιήθηκε η έναρξη προετοιμασίας του Συλλόγου Δρομέων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 Μια αγωνιστική χρονιά που βρίσκει την ομάδα της Τρίπολης στην Γ’ Εθνική κατηγορία στην «παρθενική» συμμετοχή της ανδρικής ομάδας σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών. Μια χρονιά η οποία επιφυλάσσει μεγάλες προκλήσεις και πολύ μεγάλες αντιξοότητες για τον Τριπολίτικο σύλλογο.

Μια έναρξη χρονιάς που οι πάντες στην ομάδα έχουν επίγνωση των δυσκολιών και των απαιτήσεων και γι’ αυτό με χαμηλούς τόνους χωρίς υψηλές βλέψεις, δίνεται απόλυτη έμφαση στη σκληρή δουλειά. Άλλωστε το ρόστερ του Δρομέα τη νέα σεζόν θα είναι από τα πλέον νεανικά της κατηγορίας με την ομάδα να δίνει έμφαση στα νέα παιδιά της περιοχής, δίνοντας τους την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ με την ομάδα της πόλης του, αυτή τη φορά σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο