Έναρξη προετοιμασίας για τον Παναρκαδικό (+φωτό, vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία του Παναρκαδικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μια ακόμη απαιτητική χρονιά ξεκινάει για τους «πράσινους» αλλά το σημαντικό είναι ότι τους βρίσκει σίγουρα σε καλύτερη θέση συγκριτικά με το περασμένο Καλοκαίρι, όταν τέτοια εποχή όλα χαρακτηρίζοντας αβέβαια όχι μόνο για την παρουσία στην Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά συνολικά την ποδοσφαιρικής τους ύπαρξη.

Η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας του «τριφυλλιού» την βρήκε με έναν βασικό κορμό έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κάποια νέα πρόσωπα που έκλεισαν επίσημα στην ομάδα εν’ όψει της νέας χρονιάς, καθώς και αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι αναμένεται να προπονηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες από τον Αρκαδικό σύλλογο.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο