Ξεκινά ο 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, ξεκινά δυναμικά το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουλίου!

Στη συνέντευξη Τύπου σήμερα, επεσήμανα μεταξύ άλλων, ότι σε σύνολο 25 χρόνων ζωής του Φεστιβάλ, είμαι Δήμαρχος επί 13 έτη. Αντιμετωπίσαμε μεγάλες δυσκολίες, αλλά κρατήσαμε το θεσμό πολύ ψηλά. Συμβάλαμε στην ανάπτυξή του, γιατί το Φεστιβάλ είναι ένα παράθυρο ανοιχτό και έχει πανευρωπαϊκή αναφορά για την Καλαμάτα!
Ευχαριστώ πολύ όλες τις Διευθύντριες που έχουν υπηρετήσει το θεσμό και με χαροποιεί ιδιαίτερα που η νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια Λίντα Καπετανέα έδωσε μια νεανική πνοή στο Φεστιβάλ!
Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για έναν ακόμη λόγο! Αποπερατώσαμε το Μέγαρο Χορού, το οποίο είναι ένας φάρος πολιτισμού και θέλουμε να παίξει παμπελοποννησιακό ρόλο! Ως Περιφερειάρχης θα φροντίσω, ώστε η Περιφέρεια να συμμετάσχει με προγραμματική σύμβαση στη λειτουργία του Μεγάρου Χορού, για να επιτευχθεί ο στόχος που έχουμε θέσει για αυτό το εντυπωσιακό πολιτιστικό κέντρο και θα στηρίξω, επίσης, ηθικά και οικονομικά, με όλες του τις δυνάμεις, το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας!
Καλή επιτυχία στο Φεστιβάλ μας, λοιπόν, που έχει και φέτος ένα πλούσιο και εντυπωσιακό πρόγραμμα και θερμές ευχαριστίες προς τους πολλούς και σημαντικούς χορηγούς που το υποστηρίζουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (8/5/2024)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη – 1ος όροφος Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη Τηλ. : 2713 - 600426 Τρίπολη 2 Μαΐου 2024 Αρ. Πρωτ.: 26 ΠΡΟΣ Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ΤρίποληςΚοινοποίηση: Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη Κωνσταντίνο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 8η Μαΐου 2024, ημέρα

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (8/5/2024)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Τρίπολη 2-5-2024 Αρ. πρωτ.: 14275ΠΡΟΣ 1) Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης 2) Γ.Γ. Δήμου Τρίπολης 3) Επικεφαλής παρατάξεων 4) κ. Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας ΤρίποληςΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας προσκαλούμε την 8η Μαΐου
00:46:49

Τα Δημοτικά Της Ιουλίας – 14 Παραδοσιακά Τραγούδια για το Πασχαλινό γλέντι

14 από τα πιο γνωστά κι αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια...

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο