Ικανοποίηση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τις εντάξεις στο ΠΑΑ σημαντικών έργων αγροτικής οικονομίας

Την ικανοποίησή του για ακόμα μια φορά εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά τις αποφάσεις ένταξης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ικανοποίησή του για ακόμα μια φορά εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά τις αποφάσεις ένταξης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020

 των αρδευτικών δικτύων της Τάκας, της μεταφοράς του νερού του Αναβάλου στην Ερμιονίδα, των αρδευτικών δικτύων του Φιλιατρινού φράγματος, και του φράγματος της Κελεφίνας, με συνολικό προϋπολογισμό πάνω από 158 εκατομμύρια ευρώ, ευχαριστώντας εκ νέου τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη και το Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπο Κασσίμη.

«Εξασφαλίσαμε με τη σκληρή δουλειά μας αυτά τα σπουδαία έργα που θα δώσουν ώθηση στην αγροτική μας οικονομία και παράλληλα εξασφαλίσαμε για την Πελοπόννησο τη μερίδα του λέοντος από του πόρους της δράσης 4.3.1. του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 για τη χώρα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε «με το έργο μας καθιστούμε λειτουργικές και αποδοτικές σημαντικές υποδομές διαχείρισης φυσικών πόρων και ταυτόχρονα θέτουμε τις βάσεις για την ανάπτυξη νέων».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποφάσεις, εντάσσονται στο ΠΑΑ 2014 – 2020 τα έργα «Κατασκευή φράγματος Κελεφίνας Ν. Λακωνίας», με προϋπολογισμό 24 εκατομμύρια ευρώ, «Αρδευτικά δίκτυα αξιοποίησης φράγματος λεκάνης Φιλιατρινού Ν. Μεσσηνίας», με προϋπολογισμό 44,2 εκατομμύρια ευρώ, «Έργα μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου στο Δήμο Ερμιονίδας Νομού Αργολίδας», με προϋπολογισμό 68,35 εκατομμύρια ευρώ και «Αρδευτικά δίκτυα Τάκας Ν. Αρκαδίας» με προϋπολογισμό 20,05 εκατομμύρια ευρώ.   

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής...

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Άνοια σε Παλαιοπαναγιά και Καρυές

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών για την Άνοια, που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σπάρτης και το Κέντρο Ημέρας για

ASTΕRAS AKTOR: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Νέα προκήρυξη για το έργο αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στην προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Λειτουργική αναβάθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου του Δήμου Καλαμάτας». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται συνολικά