Δήμος Καλαμάτας: “Πορίσματα εκτίμησης ζημιών από ΕΛΓΑ”

Ανακοινώνεται ότι παραλήφθηκαν, οι πίνακες με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών φυτικής παραγωγής από ζημιογόνο αίτιο ανεμοθύελλα, της 29/09/2018, στις καλλιέργειες παραγωγών της Καλαμάτας και των Τοπικών Κοινοτήτων: Αντικαλάμου, Σπερχογείας, Ασπροχώματος, Λαιίκων και Πηγών του Δήμου Καλαμάτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοινώνεται ότι παραλήφθηκαν, οι πίνακες με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών φυτικής παραγωγής από ζημιογόνο αίτιο ανεμοθύελλα, της 29/09/2018, στις καλλιέργειες παραγωγών της Καλαμάτας και των Τοπικών Κοινοτήτων: Αντικαλάμου, Σπερχογείας, Ασπροχώματος, Λαιίκων και Πηγών του Δήμου Καλαμάτας.

Τα πορίσματα εκτίμησης ζημιών θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 08-07-2019 (εκτός του Ασπροχώματος που θα είναι μέχρι 01-07-2019) στις ανταποκρίτριες του ΕΛΓΑ:

• Για Αντικάλαμο, Ασπρόχωμα, Λαίικα και Σπερχογεία: Αγγελική Σταματελοπούλου, Δημαρχείο γραφείο: 003(ισόγειο), τηλ: 27213 60846.

• Για Καλαμάτα, Πηγές: Άννα Κραβεντούζη, Δημαρχείο, γραφείο:312(3ος όροφος) τηλ: 27213 60793

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει ένσταση μέσα στην παραπάνω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών, προσκομίζοντας συνημμένα δικαιολογητικά.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Επιδαύρου

Ο Δήμος Επιδαύρου τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2026 με δοξολογίες, καταθέσεις στεφάνων και μαθητικές παρελάσεις σε πέντε δημοτικές κοινότητες, καθώς και με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση.

Το 1ο Sea Science Forum στις 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης διοργανώνει στην Αθήνα το 1ο Sea Science Forum, με περισσότερους από 30 ομιλητές να συζητούν επιστημονικά δεδομένα και λύσεις για την προστασία των θαλασσών.

Εργαστήριο Καινοτομίας για την ανάπτυξη ικανοτήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών & το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποίησε για πρώτη φορά Εργαστήριο Καινοτομίας με το υπουργείο Εσωτερικών και το ΕΚΔΔΑ, όπου αναπτύχθηκε πρωτότυπο εργαλείο αυτοαξιολόγησης δεξιοτήτων καινοτομίας για στελέχη Περιφερειών.

Μελέτες πολεοδόμησης για Μπούκα και Μαυρομμάτι παρουσιάστηκαν στη Μεσσήνη

Οι μελέτες πολεοδόμησης για τη Β΄ κατοικία Μπούκας και την περιοχή ανατολικά του Μαυρομματίου παρουσιάστηκαν στο Δημαρχείο Μεσσήνης, ενώ θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση διάρκειας 45 ημερών.