Κώστας Τζιούμης από τα χωριά που “χτυπήθηκαν” από το χαλάζι – “Άμεση καταγραφή και αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ”

Στα χωριά που υπέστησαν μεγάλες ζημιές από το χαλάζι που έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης (11/6/2019) πήγε ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα χωριά που υπέστησαν μεγάλες ζημιές από το χαλάζι που έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης (11/6/2019) πήγε ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος μίλησε για βιβλική καταστροφή από χαλαζόπτωση στα χωριά Παλλάντιο, Εύανδρο και σε χωριά της Τεγέας και ζήτησε άμεση καταγραφή και αποζημίωση των ζημιών από τον ΕΛΓΑ.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης