Πριν την σέντρα της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Με παιχνίδι που είναι ζωής ή θανάτου θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο της Α΄ κατηγορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με παιχνίδι που είναι ζωής ή θανάτου θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο της Α΄ κατηγορίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΒΡΑΣΙΕΣ : Μεγάλο ντέρμπι που θα δείξει α  ποια ομάδα θα  μπει σε περιπέτειες. Ο Απόλλων σαν γηπεδούχος έχει το προβάδισμα για την νίκη, ενώ οι Βρασιές  ανάλογα με την παρουσία των παικτών της , θα δείξει την δυναμικότητα της.  Το μεγάλο πρόβλημα της φιλοξενούμενης ομάδας, είναι η παρουσία των παικτών της στα παιχνίδια.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Έστω και δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ – ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ : Το ίδιο ισχύει και για το Λεωνίδιο, που καραδοκεί στραβοπάτημα της πρωτοπόρου ΑΕΚ.

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ; Πολύ καλό παιχνίδι, με δύο ομάδες που στην καλήξ τους μέρακαι χωρίς προβλήματα , αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο.

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ – ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ ; Ο Ορχομενός είναι το φαβορί για την νίκη.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...