Συνελήφθη 32χρονος για διάπραξη κλοπών με την μέθοδο της ανταλλαγής χαρτονομισμάτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές σε καταστήματα και μία σε βάρος γυναίκας που κινούνταν πεζή. Ο δράστης με το πρόσχημα της ανταλλαγής χαρτονομισμάτων ονομαστικής αξίας των 50 και 20 ευρώ με μικρότερης αξίας αφαιρούσε χρήματα και κινητά τηλέφωνα από τους παθόντες

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο 32χρονος τις τελευταίες δυο εβδομάδες, στην Πάτρα και σε χωριό της Αχαΐας, διέπραξε τέσσερις κλοπές σε καταστήματα και μια σε γυναίκα που κινούνταν πεζή, αφαιρώντας συνολικά δύο κινητά τηλέφωνα και (100) ευρώ περίπου.

Ο δράστης είτε πλησίαζε άτομα που κινούνταν πεζή, είτε εισέρχονταν ως πελάτης σε καταστήματα και με το πρόσχημα της ανταλλαγής χαρτονομισμάτων ονομαστικής αξία των 50 και 20 ευρώ με μικρότερης αξίας, αφαιρούσε χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μετέβησαν παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του δράστη, όπου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο