Πέτρος Τατούλης: “Αναγκαίες οι ευρείς συναινέσεις για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Για να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις και συνεννοήσεις. Αυτό είναι και το πολιτικό διακύβευμα στη χώρα μας. Οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να καταλάβουν ότι χωρίς συνεννόηση, χωρίς συναίνεση ο τόπος δεν θα μπορέσει να βγει από την κρίση”, τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019.

Αυτή είναι η εντολή του συνόλου του επιχειρηματικού κόσμου και των πολιτών της χώρας. Καμία κρίση σε καμία χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς συνέργειες, χωρίς ευρύτερες συναινέσεις και χωρίς συνεννοήσεις, συνέχισε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε ότι οι οικονομικές κρίσεις ιδιαίτερα απαιτούν συνεννοήσεις και συναινέσεις.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την εξέλιξη του Επιμελητηρίου Κορινθίας όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε ακολούθως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και στάθηκε ιδιαίτερα στο μεγάλο γεγονός της Παμπελοποννησιακής Έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη πόλη της Κορίνθου.

tatoul pita korinthos

«Ήταν μια απολύτως επιτυχημένη έκθεση κατά την οποία δοκιμαστήκαμε ως δυνατότητα και ως δυνάμεις. Εκεί δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να βρεθούν μαζί όλοι οι Πελοποννησιακοί φορείς. Ήταν μια μεγάλη τιμή στην επιχειρηματικότητα της Κορινθίας και της Πελοποννήσου».

Το 2019 θα είναι ένας πολύ κρίσιμος χρόνος για το μέλλον της Πελοποννήσου, η οποία αυτά τα χρόνια μπόρεσε να παίξει ηγετικό ρόλο στα πεπραγμένα της χώρας, υπογράμμισε ακόμη ο κ. Τατούλης «μιας Περιφέρειας η οποία μπόρεσε και απέκτησε ένα διεθνές προφίλ.

nikolakou pita epimel korinthos

Δεν θα το είχαμε επιτύχει αν δεν υπήρχε αυτή η συνεργασία. Αυτός ο τόπος που κυρίως στηρίζεται στους ανιδιοτελείς πολίτες του, σε αυτούς τους υπερήφανους πολίτες με επιμονή και πίστη στις δικές τους δυνάμεις».         

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα «μπλε» το Πνευματικό Κέντρο για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας φωταγωγήθηκε και έγινε μπλε, για το βράδυ της Μ. Δευτέρας 29 Απριλίου 2024, καθώς ο Δήμος Καλαμάτας ανταποκρίθηκε με χαρά στο εορταστικό κάλεσμα του Make-A-Wish Ελλάδας. Για το Make-a-Wish παγκοσμίως η 29η Απριλίου είναι μια ημερομηνία ορόσημο και γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο με ιδιαίτερο και θεαματικό τρόπο. Στην

Κώστας Τζιούμης: «Είμαστε καθημερινά δίπλα στους ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας.»

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωνσταντίνου Τζιούμη και αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, στο Δημαρχείο Τρίπολης. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα ο Δήμος Τρίπολης διαχρονικά μέσω της λειτουργίας των κοινωνικών του υπηρεσιών, έχει υλοποιήσει κοινωνικά προγράμματα και αποδεικνύει εμπράκτως ότι βρίσκεται καθημερινά δίπλα

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο