Ο Ευάγγελος Μειμαράκης στην Τρίπολη (video.photos)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την πόλη της Τρίτης επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις διεκδικητές της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.

[iframe width=”650″ height=”375″ src=”https://www.youtube.com/embed/8UbMA69cUg4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

 

Ο κ. Μεϊμαράκης έφτασε στο Πνευματικό Κέντρο και μίλησε στο κοινό που ήταν εκεί για να παρακολουθήσει την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας καλωσορίζοντας τον νυν πρόεδρο και υποψήφιο ανέφερε ότι η Ελλάδα στην κρίσιμη αυτή περίοδο έχει την ατυχία να κυβερνάται από την πιο ανίκανη και επικίνδυνηκυβέρνηση της σύγχρονης ιστορίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και επεσήμανε ότι οι ΑΝΕΛ δεν είναι στο απυρόβλητο και ότι τους καταλογίζονται ευθύνες για την άσχημη κατάσταση της χώρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο