ΤΖΙΟΥΜΗΣ: “Ο εμπαιγμός για την ΚΕΔΗΤ συνεχίζεται”

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο συνεχίσθηκε ο εμπαιγμός των συμβούλων απο τον κ.Δήμαρχο.Για άλλη μία φορά δεν τήρησε την υπόσχεσή του να φέρει το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο συνεχίσθηκε ο εμπαιγμός των συμβούλων απο τον κ.Δήμαρχο.Για άλλη μία φορά δεν τήρησε την υπόσχεσή του να φέρει το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ.

 

Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι υπάρχει αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του πορίσματος. Τίνος είναι η ευθύνη δεν γνωρίζουμε ,αλλά ακούσθηκε από τον κ. Σμυρνιώτη,χθές στο συμβούλιο,ότι καθυστερούν από την διοίκηςη να τους δώσουν τα στοιχεία.

Από την άλλη ακούσαμε σοβαρά υπονοούμενα μεταξύ του κ. Τσούκα από την μία και του κ. Δημάρχου και του κ. Προέδρου του συμβουλίου από την άλλη,εγώ ξέρω πολλά κι εγώ ξέρω πολλά,υπάρχουν μάρτυρες κ.λ.π. Τελικά οι μόνοι που δεν γνωρίζουμε είμαστε εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Εμείς αρνούμαστε ως παράταξη να συμμετάσχουμε σε αυτή την παρωδία. Συνεπείς πάντα σε αυτά που λέμε και κάνουμε, αποχωρήσαμε απο το δημοτικό συμβούλιο ,και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ,μέχρι η διοίκηση του δήμου να φέρει επιτέλους το πόρισμα των ορκωτών λογιστών.

Επιπλέον απαιτούμε πλήρη έλεγχο κι από το σώμα ελεγκτών δημόσιας διοίκησης για να λάμψει πλήρως η αλήθεια ,για την ΚΕΔΗΤ ,και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους όσους έχουν.

Αυτό είναι καθολική απαίτηση των συμπολιτών μας, που καθημερινά βιώνουν την σκληρή πραγματικότητα της κρίσης,και δεν μπορούν να ανεχθούν να υπάρχουν σκιές και υποψίες σε δημόσια πρόσωπα.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης