Συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στην εκδήλωση της Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κορινθίας στα πλαίσια του 9ου Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού και του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από 1-7 Νοεμβρίου 2018.

Στην Κόρινθο, όπως και σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας, μητέρες από το Πανελλήνιο Εθελοντικό Δίκτυο Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας θα προωθήσουν ενημερωτικό υλικό ώστε να ενημερώσουν έμπρακτα το ευρύ κοινό σχετικά με την αξία του μητρικού θηλασμού. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 14:00, στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη, πλησίον της  Δημοτικής Πινακοθήκης.

afisa mitrikou thilasmou korinthos

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο