Εμποροπανήγυρη Μυστρά | 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Δήμος Σπάρτης ανοίγει τις πύλες του, για άλλη μια χρονιά, για να υποδεχθεί θερμά χιλιάδες επισκεπτών, που συρρέουν στον ιστορικό Μυστρά, για να επισκεφθούν την ξακουστή εμποροπανήγυρη Μυστρά, που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα 27 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018, στη μνήμη του Άγιου Ιωάννη του Προδρόμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Σπάρτης ανοίγει τις πύλες του, για άλλη μια χρονιά, για να υποδεχθεί θερμά χιλιάδες επισκεπτών, που συρρέουν στον ιστορικό Μυστρά, για να επισκεφθούν την ξακουστή εμποροπανήγυρη Μυστρά, που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα 27 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018, στη μνήμη του Άγιου Ιωάννη του Προδρόμου.

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00.

Έμποροι και μικροπωλητές, πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού του πολιτισμού και της παράδοσης δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αγοράσουν τα προϊόντα τους, να γευτούν την παραδοσιακή γουρνοπούλα, σουβλάκια, λουκουμάδες και να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Καστροπολιτείας του Μυστρά.

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί και στο Μουσείο Φωτογραφικών μηχανών Τάκη Αϊβαλή, το οποίο θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 9:00π.μ μέχρι τις 2:00μ.μ και από τις 7:00 μ.μ. μέχρι τις 10:00μ.μ, με είσοδο ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος