Ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά το Tripolis Sports Camp (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το δεύτερο Tripolis Sports Camp που συνδιοργανώνουν η ΑΕΚ Τρίπολης και ο ΚΟΑΤ είναι γεγονός.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/unfLGHpc_QA” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Η σπουδαία αθλητική υπηρεσία για τα παιδιά της περιοχής του Δήμου Τρίπολης και όχι μόνο θα βρίσκετε κοντά στους μικρούς φίλους των σπορ και το φετινό καλοκαίρι με πολλές δραστηριότητες, αθλητικές και μη.

Βρεθήκαμε στο ΔΑΚ Τρίπολης όπου συνομιλήσαμε με τους υπεύθυνους του Camp τον κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο, τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο και τον κ. Σωκράτη Κοσμίδη.

Όλοι αναφέρθηκαν στις σημαντικές υπηρεσίες του Tripolis Sports Camp, στο μήνυμα πως τα παιδιά πρέπει να έρθουν κοντά στον αθλητισμό, αλλά και σε νέες δραστηριότητες του Camp, καθώς φέτος θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς συμμετέχοντες.

Από τώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του Tripolis Sports Camp, όποιος επιθυμεί να εντάξει το παιδί του σε αυτό το πρωτοπόρο πρόγραμμα, μπορεί να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Τρίπολης στο ΔΑΚ Τρίπολης  επιλέγοντας το χρονικό διάστημα που θέλει.

{gallery}Tripolis Sports Camp 2018{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο