Ο Θανάσης Μπέλλος Πρωταθλητής Ελλάδος στην τοξοβολία

Οι αθλητές και το Δ.Σ του Τοξευτικού Αθλητικού Σωματείου Τριπόλεως «ΑΡΤΕΜΙΣ» με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια συγχαίρουν τον προπονητή του Σωματείου μας κ. ΜΠΕΛΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ για τις επιδώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α «ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ» στις 24-25/2/2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αθλητές και το Δ.Σ του Τοξευτικού Αθλητικού Σωματείου Τριπόλεως «ΑΡΤΕΜΙΣ» με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια συγχαίρουν τον προπονητή του Σωματείου μας κ. ΜΠΕΛΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ για τις επιδώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α «ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ» στις 24-25/2/2018.

Συγκεκριμένα ο κ. ΜΠΕΛΛΟΣ χρήστηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο Ομαδικό Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών και δεύτερος Πανελληνιονίκης στο ατομικό Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών (με σκορ 570/600). Οι επιτυχίες αυτές έρχονται να συμπληρώσουν της ήδη δύο 2ες νίκες σε αντίστοιχους διασυλλογικούς αγώνες στο 1ο κιόλας δίμηνο του 2018 και να επιβεβαιώσουν το υψηλό επίπεδο γνώσεων και ολοκληρωμένων προπονήσεων που γίνονται από το Σωματείο μας στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Τριπόλεως καθημερινά από τις 19:00-21:00.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα προκήρυξη για το έργο αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στην προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Λειτουργική αναβάθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου του Δήμου Καλαμάτας». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται συνολικά

Εφικτή η κυκλοφορία στην 7η ΕΠ.Ο. στο τμήμα Εύα – Αριστοδήμειο

Ενημερώνεται το κοινό ότι σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου, μετά τις 16:00, θα είναι εφικτή η κυκλοφορία στην 7 η επαρχιακή οδό και ειδικότερα στο τμήμα Εύα - Αριστοδήμειο, όπου υφίσταται διακοπή της κυκλοφορίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση της οδού. Η κυκλοφορία της οδού θα ισχύει μόνο για

Μαίρη Λίντα: “Έφυγε” από τη ζωή η σπουδαία ερμηνεύτρια

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της μουσικής η απώλεια...

«Ο Στέλιος που αγαπήσαμε»: Συναυλία-αφιέρωμα απόψε στην Πλατεία Άρεως

Στην Πλατεία Άρεως πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου, η συναυλία – αφιέρωμα «Ο Στέλιος που αγαπήσαμε…», στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης. Η μουσική βραδιά, θα ξεκινήσει στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.