Ο Επικεφαλής της Παράταξης “Τρίπολη αύριο” κ. Κώστας Τζιούμης, άσκησε κριτική εναντίον του κ. Παυλή για έλλειψη έργων και σοβαρότητας.
Ο Κώστας Τζιούμης εκτός από τα θέματα του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου έθιξε και το κλείσιμο του 11ου Συνταγματοσ Τρίπολης αλλά και την άσχημη εικόνα της πόλης που είναι εμφανείς στον καθένα.
Αναφερόμενος στη άσχημη εικόνα της Τρίπολης είπε:
“Υπάρχουν παντού αγέλες αδέσποτων,δρόμοι γεμάτοι λακκούβες, πινακίδες πεσμένες και γκράφιτι σε δημόσια κτήρια.
Γι’ αυτή την κατάσταση ευθύνεται η Δημοτική Αρχή”.
Ως ρουσφετολογική πρακτική χαρακτήρισε τον τρόπο χειρισμού του δημάρχου Τρίπολης όσον αφορά στην περιβόητη μεταφορά του περιπτέρου στην Τρίπολη.
Αν πρέπει να μεταφερθεί κάποιο περίπτερο, θα πρέπει να υπάρχει δημοσιότητα και να γίνει ένας διαγωνισμός έτσι ώστε να υπάρχουν και άλλοι συμπολίτες μας που να διεκδικήσουν αυτή τη θέση
O Δήμαρχος σε διάφορες εκδηλώσεις τάζει συνέχεια έργα, όπως νέο ΚΑΠΗ και αναβάθμιση του ΔΑΚ Τρίπολης.
Εάν νομίζει ότι τάζοντας πράγματα θα τον πιστέψει ο κόσμος, μάλλον θεωρεί πως οι πολίτες έχουν χαμηλή νοημοσύνη.
Πρέπει να σοβαρευτούν δεν υπάρχει τίποτα που να γίνει στο άμεσο μέλλον.




