Μάριος Δεσποτάκης: “Αξίζαμε αυτή την νίκη”

«Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει. Δύο λάθη δικά μας, ένα λάθος σφύριγμα και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Τα παιδιά πάλεψαν και προσπάθησαν πάρα πολύ και νομίζω αξίζαμε αυτή την νίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει. Δύο λάθη δικά μας, ένα λάθος σφύριγμα και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Τα παιδιά πάλεψαν και προσπάθησαν πάρα πολύ και νομίζω αξίζαμε αυτή την νίκη.

Η ομάδα θα έπρεπε να είναι ψηλότερα στην βαθμολογία. Τα παιδιά καθημερινά προσπαθούν πάρα πολύ στις προπονήσεις. Μας αξίζει να είμαστε ψηλότερο και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε στην συνέχεια. Το ότι μπορέσαμε να χτυπήσουμε αυτό το παιχνίδι δεν με εκπλήσσει. Το περίμενα και το είχα πει κατά την διάρκεια της εβδομάδας βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα παιδιά αυτά. Η διαφορά στην ποιότητα δεν είναι τόσο μεγάλη στην κατηγορία αυτή. Ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως και εμείς που τώρα σιγά, σιγά βρίσκουμε τον δρόμο μας.

Θα πολεμήσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Αυτό είναι κάτι που υποσχόμαστε όλοι. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και γενικότερα στον σύλλογο αυτό. Ο Αρκαδικός είναι μια σοβαρή ομάδα που αξίζει να είναι ψηλότερα. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να τα καταφέρουμε. Θα γίνουν μάχες για να πετύχουμε τον στόχο μας και μαζί με τον καταπληκτικό μας κόσμο τον οποίο για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε για την καταλυτική του παρουσία και σε αυτό το παιχνίδι στο τέλος όλοι μαζί θα χαμογελάσουμε».

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης