Θέαμα και ρεκόρ στο Tsatoumas Street Long Jump της Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η καρδιά των αλμάτων «χτύπησε» στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας την Παρασκευή 30 Μαΐου, με τη διεξαγωγή του Tsatoumas Street Long Jump, μιας εντυπωσιακής αθλητικής διοργάνωσης που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας πλήθος θεατών, κορυφαίους αθλητές και έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δυναμική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η καρδιά των αλμάτων «χτύπησε» στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας την Παρασκευή 30 Μαΐου, με τη διεξαγωγή του Tsatoumas Street Long Jump, μιας εντυπωσιακής αθλητικής διοργάνωσης που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας πλήθος θεατών, κορυφαίους αθλητές και έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δυναμική της περιοχής στη φιλοξενία διεθνών αθλητικών γεγονότων, αλλά και τη σύνδεση του αθλητισμού με τον δημόσιο χώρο, την κοινωνία και την τοπική ανάπτυξη.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό, με τον Σουηδό Τόμπιας Μοντλέρ να ξεχωρίζει, σημειώνοντας άλμα στα 8,25 μ., και τον Γάλλο Τζουλς Πομερί να ακολουθεί με 8,07 μ.. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Νοτιοαφρικανός Τζέσγουιλ Τζόνσον με 7,95 μ., επιβεβαιώνοντας το διεθνές κύρος του event.

Ξεχωριστή ήταν η εμφάνιση του Νίκου Σταματονικολού, ο οποίος με άλμα στα 7,87 μ. σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ και κατέκτησε την 4η θέση, ανεβαίνοντας στην 7η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης Κ23 για το 2024.

Η Γαλλίδα Χίλαρι Κπάτσα έκλεψε την παράσταση στις γυναίκες, με εντυπωσιακό άλμα στα 7,02 μ., ενώ ακολούθησαν η Βρετανή Τζαζμίν Σάγιερς με 6,89 μ. και η Σουηδή Μάγια Άσκαγκ με 6,73 μ.

Ανάμεσα στις Ελληνίδες αθλήτριες ξεχώρισε η Αντριάνα Γκόγκα, που με 6,52 μ. κατετάγη 6η, πολύ κοντά στο προσωπικό της ρεκόρ. Ατομικό ρεκόρ σημείωσε και η Ναταλία Μπέση με 6,47 μ., ενώ εξαιρετικές προσπάθειες κατέγραψαν επίσης οι Νικολία Ποϊραζίδη, Σωτηρία Ράπτη και Μαρία Στεφανοπούλου.

Το Tsatoumas Street Long Jump προσέφερε στους θεατές μια μοναδική εμπειρία, φέρνοντας το στίβο στο κέντρο της πόλης και ενισχύοντας τη σύνδεση της καθημερινότητας με τον υψηλού επιπέδου αθλητισμό.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, που στήριξε τη διοργάνωση, συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό ως μέσο εξωστρέφειας, κοινωνικής συνοχής και τουριστικής ενίσχυσης, με επίκεντρο την τοπική κοινωνία.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης