Πέμπτη, 19 Ιουνίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

15 εθελοντές κτηνίατροι στην Καλαμάτα για τη φροντίδα 56 αδέσποτων σκύλων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιουνίου 2025 ο Δήμος Καλαμάτας θα φιλοξενήσει 15 εθελοντές κτηνιάτρους στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο.

Η δράση πραγματοποιείται από το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων και περιλαμβάνει εμβολιασμούς, στειρώσεις, αποπαρασιτώσεις, ηλεκτρονική σήμανση και διαγνωστικά τεστ για λοιμώδη νοσήματα σε 56 αδέσποτους σκύλους.

Οι κτηνιατρικές πράξεις θα πραγματοποιηθούν στα κτηνιατρεία των:

  • Π. Βαρλάμη & Θ. Σινάνη
  • Χριστίνας Καντζιλιέρη
  • Σωτήρη Μπαξεβανάκη

Ο Δήμος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους προαναφερόμενους κτηνιάτρους για την ανιδιοτελή τους συμμετοχή και πολύτιμη συμβολή τους στη δράση.

Καθοριστική είναι, επίσης, η συμμετοχή του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας, ο οποίος θα συνδράμει με τους εθελοντές του στη μεταφορά των ζώων από και προς τα κτηνιατρεία και στη φροντίδα τους μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Δήμου για την προστασία και ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με τη συνεργασία εθελοντών και φορέων που στηρίζουν έμπρακτα τον σεβασμό προς τη ζωή και το περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 7 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

  Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/06)

Η αναμέτρηση Γαλλία-Ελλάδα για το Ευρωμπάσκετ Γυναικών ξεχωρίζει στο...

Αστέρας Τρίπολης: Ολοκλήρωση συνεργασίας με την Ελένη Σαΐχ

Μετά από επίσημη ανακοίνωση από τον Αστέρα Τρίπολης, έγινε...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 19 Ιουνίου

Του Οσίου Παϊσίου του Μεγάλου, του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και του Αγίου Ζωσίμου μάρτυρος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ