Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τις Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε θετικό και δημιουργικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με εκπροσώπους των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 22 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ουσιαστικά ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα, με έμφαση στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών και εθνικών χρηματοδοτικών εργαλείων, στην κατεύθυνση της αναβάθμισης της επιχειρηματικότητας και της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας.

Οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών μετέφεραν την ικανοποίησή τους για τις κατευθύνσεις του νέου χωροταξικού σχεδιασμού της Περιφέρειας, τονίζοντας ότι η ύπαρξη καθαρού πλαισίου δίνει προοπτική και ασφάλεια στις επιχειρηματικές επενδύσεις. Παράλληλα, διατύπωσαν εύστοχους προβληματισμούς για θέματα που σχετίζονται με τη γραφειοκρατία και την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων σε επίπεδο καθημερινότητας.

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός υπογράμμισε τη βούληση της Περιφέρειας για διαρκή συνεργασία και ειλικρινή διάλογο με τους φορείς των επαγγελματιών, σημειώνοντας πως ο ρόλος τους είναι καθοριστικός για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την κοινωνική συνοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας για τις Λαϊκές Αγορές ενόψει της τουριστικής περιόδου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, Αναστάσιου Γκιολή, με αντικείμενο τις ανάγκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές αγορές της περιοχής, ενόψει της αυξημένης δραστηριότητας κατά τη θερινή τουριστική περίοδο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Π.Ε. Κορινθίας, κ. Κώστας Θελερίτης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου, κα Κωνσταντίνα Κόλλια, το στέλεχος

Συνελήφθησαν 36 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 24 Μαΐου

Του Αγίου Μελετίου και συν αυτώ Μαρτύρων είναι σήμερα,...

Με περισσότερους από 170 αθλητές από 10 χώρες η εκκίνηση του Διεθνούς Φιλανθρωπικού Ποδηλατικού Αγώνα Βυτίνα – Λυμποβίσι (pics)

Στο επίκεντρο της διεθνούς αγωνιστικής ποδηλασίας βρίσκεται από χθές η Γορτυνία με τη φιλοξενία του Διεθνούς Φιλανθρωπικού Ποδηλατικού Αγώνα ΒΥΤΙΝΑ – ΛΥΜΠΟΒΙΣΙ Charity Cycling Race 2025, που διοργανώνει το τριήμερο 23 έως 25 Μαΐου, η IG Cycling Touring Races. Η εκκίνηση και για τις δύο συναρπαστικές διαδρομές δόθηκε από την Βυτίνα σήμερα Σάββατο στις 8

ΔΗΜΟΦΙΛΗ