Μια πολύ μεγάλη επιτυχία στον τομέα της Ιατρικής πραγματοποιήθηκε 25 Οκτώβρη στο νοσοκομείο ΚΑΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Βλάσης: Επειδή στις μέρες μας έχουμε την τάση να φέρνουμε στην επιφάνεια μόνο τα κακώς κείμενα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε κάθε ευκαιρία επιβάλλεται να αναδεικνύουμε και τις αξιέπαινες πράξεις και επιτυχίες, που αποτελούν πηγή αισιοδοξίας και έμπνευσης για όλους μας.

Στις 25 Οκτώβρη στο νοσοκομείο ΚΑΤ σημειώθηκε μια πολύ μεγάλη επιτυχία στον τομέα της Ιατρικής. Οι γιατροί μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο και μια λεπτή επέμβαση κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία να συγκολλήσουν το χέρι μιας 20χρονης κοπέλας, που είχε ακρωτηριαστεί πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα μετά από τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη.
Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα, προϊόν συνεργασίας του Τμήματος Χεριού-Μικροχειρουργικής-Ανω Άκρου με Διευθυντή τον Σ. Σπυρίδωνος και του Τμήματος Αγγειοχειρουργικής με Συντονιστή Διευθυντή τον Χρ. Μαλτέζο.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, στους Χειρουργούς, τους Αναισθησιολόγους, στο υπόλοιπο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Χειρουργείου και της ΜΕΘ, καθώς βέβαια και στο ΕΚΑΒ.
Επιτυχίες σαν κι αυτή αναδεικνύουν τις τεράστιες δυνατότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και αποδεικνύουν πως πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα της κάθε Κυβέρνησης πέρα και πάνω από μικροπολιτικά συμφέροντα και ιδεολογικές αγκυλώσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο