Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει τις δράσεις του Δήμου Μεγαλόπολης

Με σταθερή δέσμευση στη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας επενδύει έμπρακτα στην τουριστική και πολιτιστική ανάδειξη της Μεγαλόπολης, αναγνωρίζοντας τις μοναδικές δυνατότητες της περιοχής να εξελιχθεί σε σύγχρονο και ελκυστικό προορισμό για επισκέπτες και επενδυτές. Μετά την επιτυχία του «Megalopolis Gravel Classic 2025», δίνει ξανά το «παρών» στο πλευρό του Δήμου Μεγαλόπολης, στηρίζοντας […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με σταθερή δέσμευση στη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας επενδύει έμπρακτα στην τουριστική και πολιτιστική ανάδειξη της Μεγαλόπολης, αναγνωρίζοντας τις μοναδικές δυνατότητες της περιοχής να εξελιχθεί σε σύγχρονο και ελκυστικό προορισμό για επισκέπτες και επενδυτές.

Μετά την επιτυχία του «Megalopolis Gravel Classic 2025», δίνει ξανά το «παρών» στο πλευρό του Δήμου Μεγαλόπολης, στηρίζοντας τη διοργάνωση του «Megalopolis Theater Run», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου.

Η εκδήλωση, που φέρει την αιγίδα του Επιμελητηρίου, ενισχύεται ουσιαστικά και οικονομικά, ενδυναμώνοντας τη δυναμική ενός θεσμού που προσελκύει πλήθος επισκεπτών και ταυτόχρονα αναδεικνύει τη μοναδική πολιτιστική ταυτότητα της Μεγαλόπολης. 

Η ενεργός συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαλόπολης δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την τοπική επιχειρηματικότητα, ενισχύει την επισκεψιμότητα και προβάλλει τη Μεγαλόπολη ως έναν ελκυστικό προορισμό 12 μηνών τον χρόνο.

Με συνέπεια και όραμα, το Επιμελητήριο Αρκαδίας συνεχίζει να επενδύει στην τουριστική ταυτότητα της Αρκαδίας, στηρίζοντας δράσεις με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την κοινωνία, την οικονομία και τον πολιτισμό.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης