Τρίτη, 6 Μαΐου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Υποβολή ενστάσεων για πορίσματα εκτίμησης ζημιών του ΕΛΓΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛ.Γ.Α. απέστειλε, σήµερα 06/05/2025, τον πίνακα µε τα πορίσµατα εκτίµησης των ζηµιών από το ζηµιογόνο αίτιο ΧΑΛΑΖΙ της 12/01/2025 στις καλλιέργειες παραγωγών της ∆/Τ.Κ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Τα πορίσµατα αυτά είναι στη διάθεση των ενδιαφεροµένων παραγωγών για 10 ηµερολογιακές ηµέρες, δηλαδή µέχρι την 16/05/2025.

Κάθε ενδιαφερόµενος παραγωγός µπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσµατα των πραγµατογνωµοσυνών και όποιος διαφωνεί µε αυτά, µπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίµησης µέσα στην παρακάτω προθεσµία των 10 ηµερολογιακών ηµερών.

Χρονικό διάστηµα υποβολής ενστάσεων από 06/05/2025 έως 16/05/2025.

Ο Πίνακας αυτός περιέχει µόνο τα αποτελέσµατα των επιτόπιων πραγµατογνωµοσυνών που διενήργησαν οι γεωπόνοι εκτιµητές του ΕΛ.Γ.Α. στα αγροτεµάχια, όπως αυτά δηλώθηκαν από τους καλλιεργητές τους. Σε καµιά περίπτωση δεν εκφράζει την αποζηµιώσιµη παραγωγή των ζηµιωθέντων αγροτεµαχίων και το ύψος της αποζηµίωσης που προκύπτει από αυτή και δεν δηµιουργεί δέσµευση στον Οργανισµό για καταβολή αποζηµίωσης.

Υπενθυµίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της σχετικής αποζηµίωσης είναι:

  • η εµπρόθεσµη, υποβολή από τον παραγωγό ∆ήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής στην οποία θα αναφέρονται και οι ζηµιωθείσες καλλιέργειες.
  • η εµπρόθεσµη καταβολή της αντίστοιχης ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛ.Γ.Α.

Πληροφορίες στον ανταποκριτή του ΕΛ.Γ.Α., κ. Θεοφάνη Παναγιωτόπουλο, Δημαρχείο Καλαμάτας (Αθηνών 99, γραφείο 1.13), τηλέφωνο 27213-60863.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Β. Ψυχογιός: Η υπουργική αντί να ρυθμίζει απορρυθμίζει και δημιουργεί ανισότητες

Ναι μεν κρίνεται θετικό το γεγονός ότι η Πολιτεία...

Ορειβατική – διασυλλογική συνάντηση Μαινάλου 2025

Ο Δήμος Τρίπολης διοργανώνει, με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο Αρκάδων...
00:18:03

Τρίωρη στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στη ΔΟΥ Τρίπολης

Τρίωρη στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στη ΔΟΥ Τρίπολης
00:05:47

Πανελλήνιο Νεανικό Φεστιβάλ Μουσικής και Θεάτρου και σειρά εκδηλώσεων τον Μάιο από τον Δήμο Τρίπολης!

Σε ανακοινώσεις για το 4ο Πανελλήνιο Νεανικό Φεστιβάλ Μουσικής και Θεάτρου Τρίπολης, αλλά και για τις επόμενες εκδηλώσεις του Μαΐου, προχώρησε η Αντιδήμαρχος πολιτισμού και Τουρισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου προς τα ΜΜΕ, την Τρίτη 6/5/2025. Για το Φεστιβάλ υπογράμμισε ότι ξεκινά στις 8 του μηνός και θα υπάρχουν συμμετοχές σχολείων από

ΔΗΜΟΦΙΛΗ