Μια μέρα γεμάτη παραδοσιακή μουσική

Στις αρχές Απριλίου και συγκεκριμένα την Πέμπτη 4 του μήνα, η καρδιά της Παραδοσιακής Μουσικής χτύπησε δυνατά από το Ναύπλιο. Μαθητές Μουσικών Σχολείων από τον Άλιμο, την Καλαμάτα, την Κόρινθο και την Αργολίδα με τους εκπαιδευτικούς τους, μας ταξιδέψαν από την αίθουσα του κλειστού Γυμναστηρίου Ναυπλίου, «με ένα αεράκι του Νοτιιά», «σε μουσικές που αγαπήσαμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις αρχές Απριλίου και συγκεκριμένα την Πέμπτη 4 του μήνα, η καρδιά της Παραδοσιακής Μουσικής χτύπησε δυνατά από το Ναύπλιο. Μαθητές Μουσικών Σχολείων από τον Άλιμο, την Καλαμάτα, την Κόρινθο και την Αργολίδα με τους εκπαιδευτικούς τους, μας ταξιδέψαν από την αίθουσα του κλειστού Γυμναστηρίου Ναυπλίου, «με ένα αεράκι του Νοτιιά», «σε μουσικές που αγαπήσαμε», «από την παραδοσιακή ζυγιά στην κομπανία», σε ακριτικά παινέματα του πολέμου, «στου Βοσπόρου τ’αγιονέρια» σε μια συνάντηση, γιορτής, γνωριμίας και ανατροφοδότησης.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης