Κορινθιακό Καρναβάλι 2024: Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου, πάμε Δημοτική Αγορά…

Οι εκδηλώσεις του Κορινθιακού Καρναβαλιού 2024 καλά κρατούν! Τσικνοπέμπτη η γιορτή που είναι ταυτισμένη με το γλέντι, το κρασί και φυσικά την τσίκνα από το κρέας, παίρνει σειρά στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Κορινθιακού Καρναβαλιού 2024. Σας περιμένουμε το μεσημέρι της Πέμπτης 16:00, στην Δημοτική Αγορά της Κορίνθου, να διασκεδάσουμε με τη Λαϊκή-Ρεμπέτικη Ορχήστρα ”οι Ταξιδιώτες”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι εκδηλώσεις του Κορινθιακού Καρναβαλιού 2024 καλά κρατούν!

Τσικνοπέμπτη η γιορτή που είναι ταυτισμένη με το γλέντι, το κρασί και φυσικά την τσίκνα από το κρέας, παίρνει σειρά στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Κορινθιακού Καρναβαλιού 2024.

Σας περιμένουμε το μεσημέρι της Πέμπτης 16:00, στην Δημοτική Αγορά της Κορίνθου, να διασκεδάσουμε με τη Λαϊκή-Ρεμπέτικη Ορχήστρα ”οι Ταξιδιώτες”. Ξεχωριστό τόνο θα δώσουν με χορευτικά δρώμενα η θεατρική σκηνή ”Ανέμη” & χορευτικοί σύλλογοι του Δήμου, ενώ ο Χορευτικός & Λαογραφικός σύλλογος Άσσου ”η Ρέα” θα τραγουδήσει καντάδες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

 

 

The post Κορινθιακό Καρναβάλι 2024: Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου, πάμε Δημοτική Αγορά… appeared first on .

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης