Ικανοποιημένος ο Περιφερειάρχης για την επιλογή της Πελοποννήσου για το συνέδριο Βιοσυντονισμού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ικανοποίησή του για την επιτυχία του «Παγκόσμιου Συνεδρίου Βιοσυντονισμού» που πραγματοποιήθηκε στο Άστρος εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την τελετή λήξης τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, και απευθυνόμενος στους συνέδρους τους κάλεσε να επιστρέψουν ξανά στην Πελοπόννησο, «όπου ο προσωπικός σας μύθος συνάντησε τον αιώνιο μύθο της Μυθικής Πελοποννήσου».

Ο κ. Τατούλης σημείωσε ακόμη ότι η Πελοπόννησος αποτελεί το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος και ο σκληρός πυρήνας της πολιτισμικής παράδοσης της Ελλάδας. «Είμαστε μια περιφέρεια όπου οι συμπολίτες μας εδώ και πολλές γενιές ήταν ταξιδιώτες, αναζητούσαν τη συνάντηση με άλλους ανθρώπους, άλλες κοινωνίες και άλλες κουλτούρες, και αυτή η συνάντηση είχε μια μοναδικότητα, συνεχώς ο Ελληνικός πολιτισμός να προσαρμόζεται και να ενσωματώνει μέσα του όλα τα καινούργια στοιχεία αυτών των συναντήσεων».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του γιατί επελέγη η Πελοπόννησος για να γίνει αυτό το συνέδριο και έχει να κάνει με την παρουσίαση μετά από 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας μιας καινούργιας εναλλακτικής πρότασης, όχι μόνο σε διαγνωστικό επίπεδο, αλλά και σε θεραπευτικό, και πρόσθεσε ότι συνεχώς θα πρέπει με συγκεκριμένα επιστημονικά στοιχεία να παρουσιάζεται η αξιοπιστία του.

«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ευκαιρία γνωριμίας θα σας κάνει να αγαπήσετε τον τόπο μας, τους ανθρώπους μας και να μάθετε ότι αυτός ο ιστορικός τόπος, είναι ένας εξαιρετικά φιλόξενος τόπος με απλούς ανθρώπους που αγαπάν τους ξένους φίλους μας και ανοίγουν τα σπίτια και τις ψυχές τους, για να κατανοήσουμε ότι όλοι είμαστε πολίτες ενός νέου κόσμου» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο