Έτοιμο το σχέδιο της Περιφέρειας για τη μαρίνα Ναυπλίου με ΣΔΙΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημητρίου Κωστούρου και του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσσου Χειβιδόπουλου σχετικά με το ΣΔΙΤ για τη μαρίνα του Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε ότι η δημιουργία της μαρίνας θα λειτουργήσει ευεργετικά στον κοινό στόχο Περιφέρειας και Δήμου για την ποιοτική αναβάθμιση του προφίλ του Ναυπλίου ως προορισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε η στρατηγική που θα ακολουθηθεί ώστε το ΣΔΙΤ της μαρίνας Ναυπλίου να υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, να αξιοποιήσει τα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Πελοποννήσου και να ενισχύσει την περιφερειακή οικονομία της Πελοποννήσου. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο