Διοικητής Παναρκαδικού Νοσοκομείου: “Θετικές εξελίξεις για την ολοκλήρωση του Ψυχιατρείου…” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Είναι σε καλή εξέλιξη τα θέματα της ολοκλήρωσης των υποδομών του Ψυχιατρικού τομέα και του νέου οργανισμού”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Τομαράς.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/mkDs2X6_jy4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

«Κάναμε μια σύσκεψη προχτές με τους αρμόδιους παράγοντες από το Υπουργείο και την ΥΠΕ και νομίζω προχωράει πολύ καλά», δήλωσε ο διοικητής, ενώ ερωτηθείς για το ποιες διαδικασίες ακολουθούνται ανέφερε: «Κάνουμε κάποιες διορθώσεις. Προτείνουμε πράγματα και εγκρίνονται. Τελείωσε η μια φάση και τώρα συζητάμε την τελική φάση για να πάμε και στην παραλαβή σύμφωνα και με τις παρατηρήσεις που έχουν κάνει και οι εργαζόμενοι».

Τέλος σε ερώτημα σχετικά με το πότε αναμένεται να παραδοθεί το νέο Ψυχιατρείο ο κ.Τομαρας ανέφερε: «Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό ακόμα. Πάντως πάμε πολύ καλά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο