Πλήθος κόσμου στην υποδοχή λειψάνων της Αγίας Φωτεινής στην Κόρινθο (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλήθος κόσμου με ευλάβεια συνέρρευσε από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στην Κόρινθο και περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να προσκυνήσει τα ιερά λείψανα της Αγίας Φωτεινής.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/yPErrIeEcBU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 14 Μαΐου 2017, πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής. Με την ευκαιρία αυτή ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος προσεκάλεσε εκ της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους τα Ιερά Λείψανα της Ισαποστόλου Αγίας Φωτεινής προς ευλογία, αγιασμό και ενίσχυση των πιστών της πόλεως της Κορίνθου αλλά και της Μητροπολιτικής Περιφέρειας μας γενικότερα.

Τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Φωτεινής θα παραμείνουν στο Μητροπολιτικό Ι. Παρεκκλήσιο κατά το χρονικό διάστημα από 12η – 15ης Μαΐου 2017.

korinthostv.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο