Αγρότες έκλεισαν την Ε.Ο. Άργους – Κορίνθου

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον Αργοτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Αργολίδος, ΑΣΚΗΝΑ, την Κυριακή 5 Φλεβάρη 2017 προέβησαν σε δίωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Άργους στο ύψος του Ινάχου ποταμού στο σημείο που έχει στηθεί και το μπλόκο των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον Αργοτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Αργολίδος, ΑΣΚΗΝΑ, την Κυριακή 5 Φλεβάρη 2017 προέβησαν σε δίωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Άργους στο ύψος του Ινάχου ποταμού στο σημείο που έχει στηθεί και το μπλόκο των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής.

Τη Δευτέρα 6 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο χώρο του μπλόκου θα γίνει παμπελοποννησιακή σύσκεψη μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Παρασκευή 10 Φλεβάρη στις 6 μ.μ. στο Άργος. Για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση του συλλαλητηρίου θα γίνει νέα σύσκεψη με τη συμμετοχή σωματείων και φορέων την Τρίτη 7 Φλεβάρη στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, ενώ μέχρι την ημερομηνία του συλλαλητηρίου καθημερινές θα είναι οι εξορμήσεις, οι περιοδείες και οι συσκέψεις για τη μεγαλύτερη μαζικότητά του.

argolikeseidhseis.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης