Οι προτάσεις για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Τρίπολης (video)

Συνεδρίασε την Τετάρτη (23/11) η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης – Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό του στολισμού της Τρίπολης για τα Χριστούγεννα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδρίασε την Τετάρτη (23/11) η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης – Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό του στολισμού της Τρίπολης για τα Χριστούγεννα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/J91aZ0AYedM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος της κοινότητας κ.Θεοδωρακόπουλος ο οποίος ζήτησε να γίνει υπόδειξη και για τον στολισμό άλλων οδών, κάτι που βρήκε σύμφωνο το σώμα, καθώς όπως ανέφεραν σύμβουλοι, πέρυσι υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους καταστηματάρχες της Ουασιγκτον που υποστήριξαν πως ο στολισμός έγινε τελευταία στιγμή

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ.Παπούλιας ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: “Το πρόγραμμα είναι πιο φτωχό σε σχέση με πέρυσι. Καλόν θα ήταν λοιπόν να δούμε αν μπορεί να αναλάβει ρόλο και η Δημοτική κοινότητα. Σε συνεργασία με το δήμο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να αναλαβουμε μια πρωτοβουλία, όπως για παράδειγμα να υπάρχει ενας Αγιος Βασίλης – στις παραστάσεις τις παιδικές που θα γίνουν στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο – ο οποίος θα μοιράζει δώρα στα παιδάκια”, ενώ συμπλήρωσε: “Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα γιορτινό κλίμα σε όλη την πόλη όχι μόνο στην πλατεία Πετρινού και την πλατεία Άρεως. Προτείνω να στολιστεί και η πλατεία Φιλικών, η πλατεία Μπασιάκου και η πλατεία στο ΣΕΧΙ απ΄όπου περνάνε και οι φοιτητές”.

Στην δική του τοποθέτηση ο κ.Κοσκινάς ζήτησε να δοθεί ένας εορταστικός τόνος σε ολόκληρη την πόλη τόσο για τους πολίτες, όσο και για τους επισκέπτες. “Πρέπει να μοιράσουμε τον εορταστικό τόνο και σε άλλα σημεία και όχι μόνο στο κέντρο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως στην ομόφωνη πρόταση που θα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης, προτείνει τη δημιουργία του χωριού των Χριστουγέννων στην πλατεία Άρεως – και όχι στην Πετρινου.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης