Στάση εργασίας σήμερα Πέμτη στα δημόσια νοσοκομεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τετράωρη στάση εργασίας για σήμερα, Πέμπτη, προκήρυξε η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) διεκδικώντας την παράταση της θητείας όλων των επικουρικών γιατρών που υπηρετούν σήμερα στο ΕΣΥ και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αττικής θα απέχουν από την εργασία τους τις 11 π.μ. – 3 μ.μ., και οι γιατροί θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις Υγειονομικές Περιφέρειες όπου ανήκουν (1η ή 2η) στη 1 το μεσημέρι.

Επίσης, η ΕΙΝΑΠ αποφάσισε τη συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει προκηρυχθεί από την ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και καλεί όλους τους επικουρικούς γιατρούς να μην παραμείνουν σε εφημερία ή στο προσωπικό ασφαλείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο