Σμυρνιώτης: “Πρωτοφανές! Στήσανε την εξέδρα πάνω σε τσιμεντόλιθους!” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Σμυρνιώτης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/4fKVpOKWMVM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αρχικά ο πρώην δήμαρχος αναφέρθηκε στον απολογισμό για την πολιτιστική πρωτεύουσα τονίζοντας: “Ο κ.Παυλής μας είπε πως θα φέρει έναν απολογισμό 1000 σελίδων, γεγονός που μας προκάλεσε έκπληξη καθώς η πρόταση για την υποψηφιότητα μας ήταν μόλις 50 σελίδες. Θέλουμε να μάθουμε που πήγαν τα 200.000 ευρώ που είχαν δώσει οι χορηγοί. Να μας πουν που και πως αξιοποιήθηκαν”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ΚΕΔΗΤ ζητώντας από όλες τις παρατάξεις να συναντηθούν για να καθορίσουν τη στάση που θα κρατήσουν από κοινού, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση της κοινωφελούς επιχείρησης και να μπορέσει να σωθεί.

Από το στόχαστρο του Γιάννη Σμυρνιώτη δεν ξέφυγαν ούτε οι εκδηλώσεις που έγιναν για την Άλωση της Τριπολιτσάς. «Μέσα στη μελέτη αναφέρονταν μάρκες για τα ηχητικά κάτι που απαγορεύεται. Δεν είχαν καν όπως πληροφορηθήκαμε την ευθιξία να ζητήσουν προσφορές από την πόλη μας. Ερευνούμε το ενδεχόμενο για το εάν πρέπει να κάνουμε προσφυγή. Αξίζει μόνο να σας πω – πως είδαμε το πρωτοφανές- να έχει στηθεί η εξέδρα πάνω σε τσιμεντόλιθους”,δήλωσε.

Για το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης τόνισε: «Ακούσαμε για κάρτες, sms και υπερβολικά ποσά, πράγματα δηλαδή που δεν έχουν καμία τύχη. Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτεί η Δημοτική Αρχή”.

Τέλος ο πρώην δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων υπογραμμίζοντας: “Στα μέσα Αυγούστου έλαβα ένα βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών που με απαλλάσσει από κάθε ευθύνη αναφορικά με το θέμα των απορριμμάτων (μετά από μήνυση που του είχε γίνει από τον Δημήτρη Παυλή). Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως μέσα στην απόφαση αναφέρεται πως ούτε ο πλέον δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής μπόρεσε να δώσει λύση στο θέμα και συνέχισε να χρησιμοποιεί τον ίδιο ΧΑΔΑ”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο