Ένα ξεχωριστό δώρο με άρωμα Πολεμικού Ναυτικού στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Τ.Κ Νέας Φιγαλείας Ολυμπίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα δώρο που δε βλέπει κανείς συχνά, είχε η εκδήλωση, για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Κ Νέας Φιγαλείας Ολυμπίας αφού η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Λιμενικού Σώματος Ηλείας αποφάσισε να τιμήσει την πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας αποδίδωντας της δυο αποστρατικοποιημένους κάλυκες από πυροβόλο όπλο πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού.

 Η κίνηση αυτή έγινε στα πλαίσια συνεργασίας των δυο πλευρών τα τελευταία χρόνια σε διάφορες εκδηλώσεις πολιτισμού και ανάδειξης του έργου της Ε.Α.Α.Ν Ηλείας και κέρδισε το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων .

Τέτοιες κινήσεις δεν βλέπουμε συχνά, ωστόσο η συγκεκριμένη συγκίνησε και επιβεβαίωσε το ήθος και τις αρχές των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας μας προς τους Έλληνες πολίτες.

Το δώρο παρέδωσε στην πρόεδρο ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Ν Ηλείας Αντιπλοίαρχος Ε.Α Ζώης Υφαντής Π.Ν συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Αντιπλοίαρχο Ε.Α Αναστάσιο Αράπογλου Π.Ν

Θ.Χ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο