Ξεκινάει στην Πάτρα τη λειτουργία του το Θεματικό Πάρκο για την Ασφαλή Πλοήγηση Μαθητών στο Διαδίκτυο

Με τους πρώτους 140 μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ξεκινάει τη λειτουργία του την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11 το πρωί, το Θεματικό Πάρκο για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο που θα λειτουργήσει στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας μέχρι τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

Το Θεματικό Πάρκο είναι αποτέλεσμα της κοινής πρωτοβουλίας που ανελήφθη απ’ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό να υποδεχθεί μαθητές δημοτικών σχολείων και να τους κάνει συμμέτοχους στην ορθολογική χρήση των νέων τεχνολογιών, αλλά και στην πρόληψη από κινδύνους που εντοπίζονται στο Διαδίκτυο

Από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το Θεματικό  Πάρκο για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο, θα λειτουργήσει και στην Αίθουσα Ξυστρή στον Πύργο.

Ο κύκλος των δράσεων του Θεματικού Πάρκου πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Δήμων Πύργου και Ήλιδας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας, των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Αχαΐας και Ηλείας, καθώς και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο