Διαδικτυακό σεμινάριο απο την ομάδα Growth Hub με θέμα «Γνωριμία με τις διατροφικές διαταραχές και την αντίληψη του εαυτού»

Την Πέμπτη 4 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η 5η κατά σειρά συνάντηση του προγράμματος «Γνωριμία με τις διατροφικές διαταραχές και την αντίληψη του εαυτού», με θέμα «Σωματική δυσμορφία».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 20.30-22.30.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις διαταραχές πρόσληψης τροφής που επηρεάζουν την εικόνα εαυτού των ατόμων που τις αναπτύσσουν, μέσω βιωματικής μάθησης και ασκήσεων κατανόησης. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του European Solidarity Corps και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Απευθύνεται σε κυρίως νέους 18-30 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα σωματικής ή/και ψυχικής υγείας, σε άτομα που βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης, απασχόλησης ή κατάρτισης, σε νέους με χαμηλό εισόδημα που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε ψυχολογική υποστήριξη και σε άτομα που αντιμετωπίζουν φραγμούς στη συμμετοχή τους σε κοινωνικά δρώμενα λόγο των ψυχολογικών και εμφανισιακών τους αυτοπεριορισμών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο εδώ: https://bit.ly/3mJccJG

Και να δουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του οργανισμού εδώ: https://bit.ly/3IhvkqH

Το Growth Hub  είναι ένας νεανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Τρίπολη, ωστόσο δραστηριοποιείται διεθνώς. Στόχος αποτελούν η συμμετοχή των νέων σε βιωματικές, διαφοροποιημένες και μη τυπικές δραστηριότητες σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο ώστε να έχουν προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, η παροχή των απαραίτητων εργαλείων και δεξιότητων για το ψηφιακό μέλλον και η προώθηση τη βιωσιμότητας και της ένταξης.

 δυσμορφία 

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

GROWTH HUB

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο