Συνεχίζονται σε πυρετώδης ρυθμούς τα δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες όλης της χώρας από κλιμάκια του ΕΟΔΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε πυρετώδης ρυθμούς κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποιούν το τελευταίο τριήμερο, δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες όλης της χώρας.

Ειδικότερα, στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες σε κεντρικά σημεία των Κυθήρων, στη Χώρα και τον Ποταμό. Πραγματοποιήθηκαν 492 έλεγχοι, εκ των οποίων βρέθηκε ένα (1) θετικό δείγμα (0,2%). Πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα, 46 ετών.

Στις 30 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες σε κεντρικά σημεία της Πάτρας (πλατεία Ελευθερίας, πλατεία Β. Γεωργίου Α’ και πλατεία Παναχαϊκής).
Πραγματοποιήθηκαν 472 έλεγχοι, εκ των οποίων βρέθηκε ένα (1) θετικό δείγμα (0,2%). Πρόκειται για άνδρα ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 19 ετών.

Στις 30 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες στο Δημαρχείο της Κόνιτσας. Πραγματοποιήθηκαν 147 έλεγχοι, εκ των οποίων βρέθηκε ένα (1) θετικό δείγμα (0,68%). Πρόκειται για άνδρα ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 39 ετών.

Τέλος, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες στο Δημαρχείο της Γουμένισσας, στην ΠΕ Κιλκίς. Πραγματοποιήθηκαν 209 έλεγχοι, εκ των οποίων βρέθηκε δέκα (10) θετικά δείγματα (4,78%). Πρόκειται για έξι (6) γυναίκες και τέσσερις (4) άνδρες, ελληνικής καταγωγής, με μέση ηλικία τα 48 έτη.
Επιπλέον, το Σάββατο 31/10 βρέθηκαν και στην πλατεία Ευτέρπης, στο Μαρούσι. Εκεί πραγματοποιήθηκαν 704 έλεγχοι, εκ των οποίων ανευρέθησαν τέσσερα (4) θετικά δείγματα (0,56%). Πρόκειται για τρεις (3) άνδρες και μια (1) γυναίκα (3 Έλληνες, 1 αλλοδαπός), με διάμεση ηλικία τα 42 έτη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο