Επιμελητήριο Αρκαδίας: “Η σωστή εφαρμογή των μέτρων θα μας οδηγήσει να ξεπεράσουμε και αυτή τη φάση με επιτυχία”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλει η τοπική κοινωνία και οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού και εφιστά την προσοχή σε επιχειρήσεις και εργαζομένους της Αρκαδίας για την ανάγκη αυστηρής τήρησης των κανόνων υγιεινής και σε όλους τους εργασιακούς χώρους, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/).

Η αδιαφορία και η χαλαρότητα περί την εφαρμογή τους φέρνει αντίθετα αποτελέσματα, τόσο στην υγεία, όσο και σε άλλα πεδία, με ολέθριες συνέπειες για όλους.

Η σωστή εφαρμογή των μέτρων θα μας οδηγήσει να ξεπεράσουμε και αυτή τη φάση με επιτυχία. Στο χέρι μας είναι να θωρακίσουμε την υγεία μας και την επιχείρησή μας. Στο χέρι μας είναι να αποφύγουμε το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown.

Υπενθυμίζεται ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας με βασικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, την προστασία του υγιούς ανταγωνισμού και την ορθή εφαρμογή των μέτρων για τη σταδιακή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων και την αποτροπή καταστάσεων που ευνοούν τη διασπορά του Κορονοϊού έχει ξεκινήσει, από την πρώτη μέρα της πανδημίας καμπάνια ενημέρωσης των επιχειρήσεων σχετικά με τα μέτρα προστασίας όπως:

• Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας υπάρχει ειδική κατηγορία με όλη την
επικαιρότητα για τον Κορονοϊό.
• Ενημερωτικά βίντεο και οδηγοί για 15 επαγγελματικούς κλάδους, που έχει δημιουργήσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες και τα οποία βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr .

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο