Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε την Τρίπολη ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/blIy11rtuYI” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Μετά την συνάντηση τους παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα.

Αρχικά ο κ. Νίκας καλωσόρισε τον κ. Αρκουμανέα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διαχείριση που κάνει ο ΕΟΔΥ για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας τονίζοντας ότι η συνεργασία της Περιφέρειας με τον υπουργείο είναι δεδομένη.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα αναμένετε να είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και χρειαζόμαστε δίπλα μας την τοπική αυτοδιοίκηση

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις κινητές ομάδες υγείας οι οποίες βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις και συνδράμουν στην αντιμετώπιση του Κορονοϊού σημειώνοντας, ότι έχει δοθεί προτεραιότητα στις δομές φιλοξενείας όπου υπάρχουν ηλικιωμένοι.

Επίσης, τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να ακούμε τους ειδικούς όπως στην πρώτη φάση της πανδημίας. “Τα μοναδικά μας όπλα για να αντιμετωπίσουμε τον ιό είναι η μάσκα, οι αποστάσεις και το πλύσιμο των χεριών”, ανέφερε ο κ. Αρκουμανέας.

Σε ερώτηση σχετικά με την αύξηση των διασωληνομένων, είπε ότι η αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στις δομές υγείας όπου υπάρχουν ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα διευκρινίζοντας, ότι η αύξηση είναι ελεγχόμενη και βλέπουμε σταθεροποίηση.

Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους νοσηλευτές λέγοντας σημείο ότι έχουν αυξηθεί οι ΜΕΘ από 300 στην αρχή της πανδημίας, σε 1.200 τώρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας 24/4 (vid)

Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του...

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο