Μαΐου 21, 2020

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο που αντιδρά στον διαχωρισμό του νοσηλευτικού προσωπικού (video - pics)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από Παναρκαδικό Νοσοκομείο πραγματοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ, που αντιδρά στον “κατακερματισμό” που προωθεί η κυβέρνηση με το διαχωρισμό του νοσηλευτικού προσωπικού σε κλάδους, και ζητούν τη σύσταση ενιαίου Κλάδου Νοσηλευτικού προσωπικού.

Η ψήφιση των ξεχωριστών κλάδων θα διαταράξει τη λειτουργία των Νοσοκομείων, εμφανίζοντας έντονα προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων Νοσηλευτών και βοηθών Νοσηλευτών, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ο διαχωρισμός τους θα οδηγήσει σε πολλά προβλήματα, αναφορικά με την εκπλήρωση των καθηκόντων τους, σημειώνουν.

Οι νοσηλευτές ζητούν από την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην ψήφιση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τη διάκριση του νοσηλευτικού προσωπικού, σε νοσηλευτές και βοηθούς νοσηλευτές, με κριτήριο τη βαθμίδα εκπαίδευσης τους.

«Ζητάμε έναν και ενιαίο κλάδο νοσηλευτών. Ας μη ξεχνούμε, ότι το ΕΣΥ, από την ίδρυσή του, το 1983, στηρίχθηκε στις πλάτες των Δ.Ε. νοσηλευτών.  Δεν είναι σωστός, έπειτα από τόσα χρόνια προσφοράς, ο διαχωρισμός τους».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 14:38

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia