Στην Ερμιονίδα Τσιόδρας, Χαρδαλιάς, Μηταράκης και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην περιοχή της Ερμιονίδας στην Αργολίδα θα βρεθούν σήμερα Δευτέρα του Πάσχα λίγο μετά τις μία ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης , ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Το κλιμάκιο θα μεταβεί στο ξενοδοχείο “Γαλαξίας” όπου φιλοξενούνται οι 500 μετανάστες και πρόσφυγες για να συντονίσουν τις ενέργειες μετά και το τελευταίο κρούσμα κορωνοϊού σε γυναίκα από τη Σομαλία.

Μεγάλο κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας βρίσκεται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο , προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί με τα κρούσματα κορωνοϊού.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο λειτουργεί εδώ και καιρό ως δομή μεταναστών και θυμίζουμε ότι σε αυτό εργαζόταν γυναίκα η οποία βρέθηκε θετική στον Covid-19 με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ συμπτώματα εμφάνισε και ο σύζυγός της.

Ακολούθως τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου προς Κυριακή του Πάσχα πέθανε αιφνιδίως μια 39χρονη που έμενε στη δομή και καταγόταν από το Κογκό, χωρίς να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Στο ξενοδοχείο υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις που δεν αφήνουν κανέναν να μπει ή να βγει ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν έξω πηγαίνοντας σε τράπεζες προκειμένου να λάβουν το προβλεπόμενο επίδομα και σε σούπερ μάρκετ, κάνοντας χρήση των κατάλληλων κωδικών για τα περιοριστικά μέτρα.

argolikeseidhseis.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο